Vi välkomnar vår nya styrelseordförande, Lisa Henning!

I september 2020 gick Lisa Henning in som ordförande i Fairdeal Groups styrelse och vi ser fram emot att få ta del av hennes erfarenheter och blixtrande kompetens.

Lisa äger den insiktsdrivna affärsutvecklingsbyrån VAKN tillsammans med en kollega. Där hjälper de konsultföretag att förstå sina marknader och kunder, för att i nästa steg utveckla affären, varumärket och kommunikationen. Förutom input om affärsutveckling hoppas vi också på en och annan fransk moussetårta eller nybakt kanelbulle. Innan Lisa studerade på Handelshögskolan utbildade hon sig nämligen till konditor. Hon både tävlade och jobbade med konditorn i det dåvarande kocklandslaget. Men nu är det andra bullar.

Lisa kan det här med att få företag att växa. Under åren har hon hjälpt många bolag i olika faser. Hon har startat upp och varit med i inledningsfasen. Hon har drivit företag som befinner sig i ungefär samma fas som vi, med omkring 15 anställda och befintliga kunder på en mogen marknad. Och hon har hjälpt företag till börsen. Kort kan man säga att Lisa är en fena på att analysera marknaden och lotsa företag rätt på en konkurrensutsatt spelplan. Och på tal om spel så är Lisa även en av grundarna bakom det tidigare nätverket Pokerface, där kvinnliga entreprenörer och företagsledare möttes vid pokerbordet. Men för tillfället är kortleken utbytt mot padelracket och en spade att påta med i köksträdgården. Välkommen till Fairdeal Group Lisa!