Anders får människor och företag att växa

När Anders Larsson klev in i Fairdeal Groups styrelse 2020 hade med sig ett stort och minst sagt inspirerande bagage. Den röda tråden i alltihop kan sammanfattas med ett enda ord: utveckling!

Anders har arbetat länge med ledarskap, marknadsföring, försäljning och affärsutveckling, som chef inom IT-branschen. Han har hjälpt små företag att växa och bidragit till att skapa fungerande företagskulturer på bjässar som Ericsson och Sweco.

Medarbetarna och deras utveckling har alltid varit det som engagerat honom mest. Att få dem att växa, upptäcka nya sidor hos sig själva och våga prova saker som de inte trodde sig klara! Intresset för människor fick honom också att tacka ja till frågan om han ville utbilda chefer i ledarskapsprogram. Men, så för åtta år sedan fattade han ett nytt och viktigt beslut, den här gången om sin egen utveckling. Han bestämde sig för att göra fritidsintresset till sitt jobb och sa upp sig. Efter utbildningen till fotograf och filmare driver han företaget Anders och Mia tillsammans med sin fru. Det är ett produktionsbolag som gör film för webb och sociala medier.

Historien om Anders må vara lång, men för oss på Fairdeal Group är det den senaste delen som är absolut viktigast, den om att han sitter i vår styrelse. Anders bidrar med massor, om allt från ledarskapsfrågor till företagsutveckling, och det är vi väldigt glada för!